Ken je de halfgelaatsmaskers uit de 3M™ 4000+ serie al? Deze onderhoudsvrije maskers zijn enorm handig in gebruik. De halfgelaatsmaskers zijn voorzien van een verbeterd uitademventiel, waardoor je minder uitademweerstand ervaart. Daarnaast verhoogt het vernieuwde ventiel het uitademcomfort. Dankzij het verstelbare hoofdharnas sluit het masker aan naar wens. Door de geïntegreerde filters hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud. De maskers hierdoor direct gebruiksklaar en onderhoudsvrij!

Bescherming

Met de halfgelaatsmaskers uit de 3M™ 4000+ serie ben je tevens verzekerd dat je veilig te werk kan. Er zijn 4 versies in het assortiment, die gemakkelijk te gebruiken zijn, comfortabel zijn om te dragen en die elk een effectieve bescherming bieden tegen verschillende gevaren op de werkplek. Bij alle halfgelaatsmaskers uit de 4000+ serie wordt de opbouw van warmte en vocht verminderd dankzij het centraal geplaatste uitademventiel.

Ademhalingscomfort

Deze evolutie van 3M’s populairste, onderhoudsvrije herbruikbare halfgelaatsmasker, die is ontwikkeld om makkelijker te kunnen ademen, is eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en biedt nu meetbare verbeteringen in comfort.

 • Nieuw verbeterd uitademventiel vermindert de ademweerstand met meer dan 30%*
 • Overtreft ruimschoots de ademhalingsweerstandseisen in de CE-normen

Ook zorgeloos aan het werk?
Koop dan nu uw halfgelaatsmaskers uit de 3M™ 4000+ serie

Probeer. Deel. Win!

3M™ heeft nu een speciale winactie voor de halfgelaatsmaskers uit de 3M™ 4000+ serie! Deel je mening over een van de maskers en maak kans op fantastische prijzen. Zo kun je een MacBook, een Apple Watch of  Beats Studio Buds winnen. Maar daar blijft het niet bij; er zijn meer dan 500 prijzen waar je kans op maakt! Wil je graag meedoen aan deze waanzinnige winactie? Geef dan je mening via onze actiepagina en wie weet heb jij straks een Apple Watch.

3M™ Halfgelaatsmaskers

2 gedachten over “3M™ Halfgelaatsmaskers

 • oktober 5, 2022 om 1:42 pm
  Permalink

  Goede bescherming met zeer fijne ademcomfort! Gewoon top!

  Beantwoorden
 • oktober 20, 2022 om 12:55 pm
  Permalink

  moeten veel muren schuren in klein ruimte en erg warm dus halfgelaatsmaskers echt voor de schilder

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *