Goede werkschoenen? Zó kies je de beste S1p en S3 werkschoenen

Pijnlijke hakken in je werkschoenen? Elke dag vermoeide voeten? Daar word je niet vrolijk van. Natuurlijk, een paar goede werkschoenen moeten allereerst je voeten beschermen. Maar net zo belangrijk is: zitten je werkschoenen ook lekker? Want je draagt ze immers dag in, dag uit. Trouwens, mogen je veiligheidsschoenen er alsjeblieft ook cool uitzien? Ja toch. Maar hoe vind je nou een stel echt goede werkschoenen? En waar moet je op letten? Lasaulec zet het voor je op een rij.

Advies № 1: ga voor goed passende werkschoenen

Goede werkschoenen hebben we bij Lasaulec in alle soorten en maten. Ook heb je altijd keus uit meerdere merken. En welk merk je ook kiest: bij Lasaulec vind je uitsluitend veiligheidsschoenen van professionele topkwaliteit. Eén van onze topmerken in veiligheidsschoenen is Bata Industrials.
Waarom we dit één van de beste werkschoenen vinden? Dit is niet omdat ze toevallig uit Nederland komen. Wij vinden Bata Industrials gewoon extra goede werkschoenen omdat ze heel veel voordelen bieden voor je geld. Bata staat voor het hoogste niveau van veiligheid en kwaliteit, zonder in te leveren op comfort. Ze zitten gewoon verdraaid lekker aan je voeten. Daar komt bij dat Bata veel tijd en geld steekt in onderzoek en innovatie. Hierdoor weten ze voor elke werksituatie de beste werkschoen te maken. Er zijn specifieke Bata Industrials werkschoenen voor de bouw, zware en lichte industrie, automotive, elektrotechniek, metalelektro en metaalindustrie, food procesindustrie, transport en logistiek, petrochemie en de agrarische sector.

Passen op je werk in de Bata Adapt PasbusLaat de Bata adapt pasbus bij je langs komen

Bata komt bij – zowel voor grote als kleine – bedrijven langs om jou en je collega’s te helpen met de juiste, meest veilige zorg voor jouw voeten. Onze footwear adviseur komt met de Bata Adapt Pasbus bij jou op locatie langs om je voeten en die van je collega’s te meten met speciale scanapparatuur.

Je werkgever kan de Adapt Pasbus reserveren* via de klantenservice van Lasaulec: 0513-617 140
*Vraag naar de voorwaarden

Koop direct

Bekijk de Bata Forward collectiePast perfect, draagt fantastisch

Een groot pluspunt van Bata Industrials is de aandacht die dit merk besteedt aan bijzonder goed passende werkschoenen. Allereerst bedoelen we hiermee de pasvorm. Zelf noemt Bata dit hun ergonomische Walkline® Evo systeem. Dit garandeert een natuurlijk aanvoelende leest die zorgt dat je voet altijd de juiste vorm houdt en dat je hiel stevig in de schoen zit. Bata Forward werkschoenen hebben bovendien een zool die precies op de juiste natuurlijke plekken buigt. Hierdoor voelen ze heel flexibel. Maar ergonomische pasvorm of niet, iedereen weet dat geen voet gelijk is. Dus hoe vind jij dan de best passende werkschoenen voor jouw voeten? Hiervoor heeft Bata het Adapt Stappenplan bedacht.

Bata Adapt: stap voor stap op maat

Misschien heb jij wel heel brede voeten. Of heb je last van platvoeten, waarvoor je speciale inlegzolen gebruikt. Zet tien van je collega’s op een rij en je ziet dat iedereen een ander type voet heeft. Dus hoe vind jij dan comfortabele en extreem goed passende werkschoenen voor jouw unieke voeten? Hiervoor heeft Bata het Bata Adapt Stappenplan ontwikkeld:
✓ In Stap 1 staat je voetbreedte centraal. Voor de perfecte persoonlijke pasvorm is een Bata Forward werkschoen in elke maat verkrijgbaar in meerdere breedtematen.
✓ In Stap 2 kijkt Bata verder binnenin jouw schoen. Welke sokken kun je het beste gebruiken voor jouw soort werk? En welke inlegzolen passen daar het best bij: denk bijvoorbeeld aan speciale inlegzolen als je hielklachten hebt.
✓ In Stap 3 haalt Bata ook je eigen medisch specialist erbij voor het passen van jouw beste veiligheidsschoenen. Denk bijvoorbeeld aan je podoloog, podotherapeut of orthopedisch specialist. Hij/zij kan voor jou een inlegzool op maat maken die als gegoten zit in je Bata Forward veiligheidsschoen. Dit Bata Adapt Passysteem klinkt natuurlijk geweldig, maar hoe maak je dan die drie stappen? En waar kun je een Bata veiligheidsschoen eens uitproberen? Ook hiervoor is een oplossing: voor de best passende veiligheidsschoen komt Bata naar je toe met de speciale Bata Adapt Pasbus.

Wat zijn nou precies werkschoenen S1P en S3?

Veel mensen hebben voor hun werk veiligheidswerkschoenen met beschermklasse S1P of S3 nodig. Maar niet iedereen weet wat dat eigenlijk inhoudt. Eigenlijk is het heel simpel. Beide type werkschoenen beiden bescherming voor professioneel gebruik, zijn voorzien van beschermende veiligheidsneuzen en hebben ondoordringbare zolen (anti-penetratiezolen). De S3 werkschoen is waterbestending en dus geschikt voor binnen en buiten gebruikt. De S1P veiligheidsschoen is niet waterbestendig. Daardoor is de S1P veiligheidsschoen geschikt voor binnen gebruik.

Nederlands natuurlijk! Bata werkschoenen worden gemaakt in Best, Noord-Brabant

Bij Lasaulec kiezen we áltijd voor PBM van topkwaliteit en als ’t even kan van eigen bodem. Dat is precies wat Bata Forward werkschoenen een streepje voor geeft. Bata Forward veiligheidsschoenen worden gemaakt en ontworpen in Best, Noord-Brabant. Bata mag dan van oorsprong een Tsjechoslowaaks merk zijn maar de S3 werkschoenen en andere types veilige schoenen worden al sinds 1934 in Nederland gemaakt. De beste werkschoenen komen dus gewoon uit ons eigen land. En dit vinden niet alleen wij: dit vinden ook de werknemers verspreid over de wereld in de bouw, automotive, elektrotechniek, metaalindustrie, food procesindustrie, transport, logistiek en de agrarische sector. Jaarlijks worden er maar liefst negen miljoen paar Bata veiligheidsschoenen verkocht in meer dan 70 landen!

Een goede werkschoen, dat loopt toch wel los?

Een goede S3 werkschoenen kiezen – of van een andere beschermklasse – dat kan het verschil maken tussen werken en nooit meer werken. Zo simpel is het helaas. Een ongeluk op je werk zit in een klein hoekje. En ook al kijk je zélf goed uit, dan nog kan een collega een foute inschatting maken. Of iets zwaars valt vanaf een hoge stelling. Bij Lasaulec willen we niemand bang praten maar veiligheidsschoenen bestaan nu eenmaal niet voor niets. Dus wil je echt goede werkschoenen S3 kopen? Zorg dan dat ze passen bij jouw voeten en bij jouw soort werk. We wensen je veel werkplezier en draagcomfort!.


Koop direct

 

Speciale eisen? Specifieke vragen?

Neem contact op!

 

 

 

Goede werkschoenen? Zó kies je de beste S1P en S3 werkschoenen
Getagd op:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *