welke compressor

Door de compressoren het bos weer zien

Een handig overzicht van onze soorten compressoren en wat deze u kunnen bieden

 

compressorenBenieuwd naar welke compressor u het beste binnen uw branche kunt gebruiken? Of welke compressor het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Download dan onze CompressorWijzer waarin wij al onze soorten in kaart brengen en linken aan de geschikte branche!
 

 

 

Voor elke branche een geschikte compressor

Sinds het ontstaan van de compressor zijn er meerdere soorten compressoren ontwikkeld waarbij bijna elk beroep in de procesindustrie zijn eigen soort compressor kan hebben. Daarom hebben we in ons eigen assortiment voor elke branche een geschikte compressor. Uiteenlopend van een professionele compressor tot een semiprofessionele compressor, en van een olievrije compressor tot een compacte meeneem-compressor voor de hobbyist in het schuurtje in de achtertuin. Echter, om nu te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, bieden wij u middels dit blog een handig overzicht en wat deze u kunnen bieden.


Vierde bron van energie

Perslucht wordt naast gas, benzine en elektriciteit gezien als de vierde bron van energie. En zo gek is dat niet; perslucht biedt immers ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om aandrijving van machines of gereedschappen. Bijvoorbeeld bij de particulier thuis, in een garagebedrijf maar ook bij een melkrobot of een sorteerlijn in de tuinbouw. En het enige wat je nodig hebt voor een mooie portie perslucht, is: een compressor.


Compressoren en branches

Vooral in de industriële branche en de procesindustrie behoren compressoren al tot de standaard uitrusting van het machinepark. De branches waarin deze persluchtmachines veelal gebruikt worden zijn:

  • Industrie
  • Automotive
  • Horticultuur
  • Agrarische sector
  • Melkveehouderijen
  • Service en onderhoud


De eigenschappen en voordelen van onze compressoren

Onze webshop en winkels bieden compressoren met diverse eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan compressoren met een geluidskap wat voor een geluid gedempte, stille compressor zorgt. Of wat dacht u van compressoren die naadloos aansluiten bij bepaalde handelingen, eisen of toepassingen binnen uw sector? Zo zijn er verschillende behoeftes die kunnen opspelen:

Interesse in een compressor die voldoet aan bovenstaande eigenschappen? Bekijk ons ruime aanbod compressoren of vraag het onze productspecialist Perslucht via 0513 613 908 of mail naar perslucht@lasaulec.nl .

Welke compressoren passen bij mijn werkzaamheden?
Getagd op:                 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *