hogedrukpistool

Optimale bediening dankzij ergonomisch hoogstandje

“Kramp in je handen is met dit nieuwe hogedrukpistool helemaal verleden tijd.” – Dennis de Mooij, bedrijfsleider pluimveeslachterij

Sinds de jaren ´50 is het reinigen en schoonmaken onder hoge druk niet meer weg te denken uit het industriële landschap. Voor branches als de landbouw, levensmiddelenindustrie, veehouderij en de zorg is de hogedrukreiniger al decennia lang een vast element. Waarom? Omdat hogedrukreinigers het schoonmaken en reinigen van vloeren, machines, apparaten en andere oppervlakken in professionele omgevingen stukken gemakkelijker maakt. En dat allemaal dankzij water dat met een kracht tot ver over de 100 bar door een klein gaatje geperst wordt.


Gebruiksvriendelijkheid van het hogedrukpistool

Ook in de pluimveeslachterij is het gebruik van een hogedrukreiniger niets nieuws. Dennis de Mooij is bedrijfsleider van een pluimveeslachterij, heeft 5 hogedrukreinigers in gebruik en ervaart via zijn medewerkers de snelheid en het gemak van schoonmaken en reinigen binnen een professionele omgeving. “Hardnekkig vuil dat niet los laat met bijvoorbeeld een bezem of reinigingsmiddelen, laat met een hogedrukreiniger meteen los.” Maar, sinds dit vernuftige reinigingsapparaat op de markt is zijn er ook nadelen naar boven gekomen over het gebruiksgemak. “We hebben al jaren hogedrukreinigers en we zijn blij met de effectiviteit, maar bij langdurig gebruik zorgt het hogedrukpistool voor aardig wat lichamelijk ongemak,” vertelt de bedrijfsleider. “Na enige tijd ontstaat er kramp in je handen omdat je de handgreep van het hogedrukpistool steeds ingedrukt moet houden. Je moet dus steeds een bepaalde tegendruk geven en dat is ergonomisch onverantwoord.”

 

 

Nadelen van het vorige type hogedrukpistool meteen getackeld

“Gelukkig is dat nu verleden tijd,” aldus Dennis. – Inderdaad. Want er is nu een hogedrukpistool zonder enige tegendruk: het EASY!Force hogedrukpistool van Kärcher, specialist in schoonmaakmachines, schoonmaakapparaten en reinigingsmachines. “Dit vernieuwde hogedrukpistool werkt perfect, zo anders dan het werken met de traditionele hogedrukreiniger. Je hoeft niet meer constant kracht te leveren met de handgreep en dat maakt de reinigingswerkzaamheden in mijn fabriekshal veel aangenamer,” glimlacht Dennis. Hoe dit werkt? Heel simpel: met de Easy!Force van Kärcher knijp je de achterkant in waardoor het pistool door de tegendruk van het spuiten tegen je hand aangedrukt wordt waardoor er nul tegendruk is. Geen kramp meer of andere ergonomische ongemakken dus!

 

Ook het gebruiksgemak van uw hogedrukreiniger fors verhogen? Bekijk hier ons EASY!Force hogedrukpistool van Kärcher. Extra: bestel vandaag nog een Easy!Force hogedrukpistool en ontvang er tot 31 juni 2017 een GRATIS adapter bij!

Hogedrukpistool Karcher EasyForce voorkomt handkramp
Getagd op:                         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *