KS Tools

In de wandelgangen van het hoofdkantoor van technische groothandel Lasaulec te Heerenveen prijkt een imposante vier kilo zware, goudkleurige steekringsleutel van 56cm lang. De sleutel rust op een zilverkleurig voetstuk waarin de woorden Partnership is goud waard! gegraveerd staan. Ook lezen we een logo: KS Tools. KS Tools is leverancier van Lasaulec en schonk ons op 20 maart 2017 deze steekringsleutel. De gouden sleutel is een blijk van waardering van KS-Tools voor de ‘gouden’ samenwerking die we al jaren hebben.


Het verhaal

In het voorjaar van 2006 is Lasaulec via de toenmalige importeur in aanraking gekomen met het merk KS Tools. Wij waren zeer enthousiast over het zeer brede en diepe assortiment en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van dit gereedschapsmerk. Het gereedschapsmerk was in die tijd vooral actief op de thuismarkt in Duitsland en probeerde toen via een importeur in Nederland voet aan de grond te krijgen. In die tijd had Lasaulec, naast de bekende hoofdmerken, een aantal goedkopere merken handgereedschap in het assortiment waarmee het middensegment werd bediend. Lasaulec heeft toen de keus gemaakt deze merken niet meer actief te promoten en voor dat deel alleen voor KS Tools te kiezen. Hierdoor mogen wij stellen dat Lasaulec het merk destijds mede op de Nederlandse markt heeft geïntroduceerd en op de kaart heeft gezet. Inmiddels heeft het gereedschapsmerk kwalitatief gezien het middensegment al lange tijd achter zich gelaten en behoort nu tot de hoofdmerken van technische groothandel en technische webshop Lasaulec.

“Lasaulec is voor KS Tools de belangrijkste verdeler geworden voor de industriële eindgebruiker.”

Positieve grote invloedKS Tools

In 2009 heeft KS Tools Duitsland besloten om de Nederlandse markt zelf te gaan bewerken en werd onze relatie voortgezet met het nieuw opgerichte KS Tools Nederland. Met deze nieuwe organisatie kreeg Lasaulec de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit het centrale magazijn in Duitsland de goederen te betrekken. Tevens werd op die manier de communicatielijnen verkort en werden specifieke marketingactiviteiten opgestart. Hierdoor zijn we in staat geweest het merk in Nederland goed te positioneren en is Lasaulec voor het merk de belangrijkste verdeler geworden voor de industriële eindgebruiker.

 

Om deze redenen en uit waardering voor deze inzet en het bereiken van de gestelde doelen, heeft KS Tools dit mooie partnership symbolisch bezegeld met een gouden steekringsleutel!

Benieuwd naar ons assortiment gereedschap van het merk KS Tools? Bekijk het hier.

Gouden sleutel voor gouden partnership

2 gedachten over “Gouden sleutel voor gouden partnership

  • mei 11, 2017 om 9:00 am
   Permalink

   Dank je wel voor het compliment Henk! Als het onderwerp leuk is, ontspruiten er vanzelf ook leuke verhalen uit :).

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *