Sinds 1948 houdt Hitachi zich bezig met het produceren en ontwikkelen van elektrisch gereedschap, dat is voorzien van de meest vooruitstrevende Japanse technologieën. Innovaties die helpen om de power tools van Hitachi te verbeteren en de professionals te ondersteunen bij het behalen van de beste prestaties. Een krachtige basis voor HiKOKI. Een nieuw hoofdstuk waar Gert Lamberts, directeur HiKOKI Nederland en België, zijn visie op geeft.

“Met trots zal Hitachi zich per 1 oktober 2018 zichzelf HiKOKI noemen. In de naam schuilt waar we als merk voor staan. ‘Hi’ staat voor kwaliteit en ‘KOKI’ is Japans voor industriële machines. Tevens bevat de nieuwe merknaam het getal één. Een mooie referentie naar dat waar we met het hele bedrijf naar streven: nummer 1 producten leveren en nummer 1 wereldwijde marktleider worden.”

“Met de naamsverandering bouwen we verder op al het innovatieve en succesvolle wat Hitachi Power Tools ons heeft gebracht. Maar om te groeien, moeten we ons naast nieuwe technologieën en een hogere omzet ook meer en meer focussen op de eindgebruikers. Iets wat ons merk bijzonder maakt en onderscheidt van de concurrentie.”

“We luisteren naar de behoeftes en wensen van de eindgebruiker, nemen dit mee in het design en de ontwikkeling van onze power tools en vertalen de modernste technieken naar gebruiksgemak. Kijkend naar onder andere ergonomie, veiligheid en inzetbaarheid, bieden we de professionals dat waar ze naar op zoek zijn. Iets wat de eindgebruiker al van ons gewend was, maar waar hij bij HiKOKI op kan blijven vertrouwen. Want naast de nieuwe naam blijft voor de eindgebruiker alles hetzelfde. Presteren op het hoogste niveau, hoe groot of klein de uitdaging ook is.”

Bekijk alle HiKOKI gereedschappen >>

Hitachi wordt HIKOKI – A brand new name, the same highest performance

4 gedachten over “Hitachi wordt HIKOKI – A brand new name, the same highest performance

 • december 6, 2018 om 9:14 am
  Permalink

  Wat een interessant stuk.
  Veel van deze informatie was voor mij nog onbekent.
  Bedankt voor het delen van jouw kennis.

  Beantwoorden
 • december 6, 2018 om 2:02 pm
  Permalink

  Wat ik mooi vind aan dit artikel. Dit artikel geeft informatie waar ik wat aan heb.

  Beantwoorden
 • december 12, 2018 om 1:19 pm
  Permalink

  Super mooi artikel.
  De informatie op de website is bruikbaar voor in het dagelijks leven.
  Dat zei je niet veel voorkomen.
  Dankjewel!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *