De felsnaadsluitmachine van TRUMPF heeft een upgrade gehad, wat betekent dat u nog gemakkelijker ventilatiekanalen kunt installeren op locatie. De nieuwste versie van de TruTool F300 is namelijk snoerloos! Dit brengt erg veel voordelen met zich mee, waar u alles over kunt lezen in deze blog. Benieuwd naar de andere machines van TRUMPF? Lees dan ook onze andere blogs!

trumpf, demonstratie trumpf aanvragen, knabbelschaar, felsnaadsluitmachine, hechtpersmachine, plaatschaar

Gemakkelijk en stil

De TruTool F300 sluit Pittsburgh-naden in rechte of gebogen kanalen door middel van een onafhankelijk rol-glijproces. De machine is geschikt voor plaatdikten van 0,75 tot 1,25 mm constructiestaal. De felsmachine werkt gemakkelijk en stil, waarbij het toevoermechanisme zorgt voor doorlopende strakke naden.

Op locatie

Het grote voordeel van de vernieuwde TruTool F300 is het feit dat deze snoerloos is. Dat maakt het werken op locatie nog gemakkelijker, zeker omdat de machine gemakkelijk te hanteren is. De 18V oplaadbare batterij heeft een compacte en lichte constructie waarmee u zonder moeite kunt werken. Het is ook niet nodig om de machine om te bouwen voor gevormde of gebogen stukken. Het systeem past zich automatisch aan de plaatdikte aan. Dit alles zorgt ervoor dat u met gemak (luchtkanaal) installaties kunt uitvoeren, waar dan ook.

Accu

TRUMPF maakt gebruik van de power-head-technologie, welke speciaal ontwikkeld is voor de lage spanning van accu’s. Deze technologie zorgt voor maximaal 20% langere looptijd per acculading. Doordat er een borstelloze motor in de felsnaadsluitmachine zit, kan er nog meer vermogen uit de accu worden gehaald. Dit komt ook mede door de hoge koppelconstructie, het lage energieverbruik en de minimale warmteopwekking. Zo worden hoge prestaties gecombineerd met een lange levensduur van de batterij. U kunt bijna zonder pauze werken. Om 80% geladen te zijn, hebben de 2 Ah- en 4 Ah-batterijen slechts 10 tot 30 minuten nodig!

Pluspunten

> Hoge proces betrouwbaarheid
Automatische aanpassing aan de plaatdikte. Dit resulteert in consistente resultaten.

> Toepassing
Met de TruTool F 300 kunt u felsnaden op zowel rechte als gebogen kanalen sluiten.

> De perfecte combinatie
Dankzij de power-head technologie en de borstelloze motor heeft de accu een lange gebruikstijd.

In onderstaande video kunt u zien hoe gemakkelijk de TRUMPF felsnaadsluitmachine z’n werk doet. Let wel: niet alle producten in de video zijn snoerloos, maar zo krijgt u wel een indruk wat deze machine allemaal kan!


Tot slot

De TruTool F300 maakt het werken op locatie gemakkelijk omdat de machine gemakkelijk te hanteren is. Dit komt mede door de compacte en lichte constructie waarmee u zonder moeite kunt werken en de 18V accu. Het systeem past zich automatisch aan de plaatdikte aan en dit alles zorgt ervoor dat u met gemak (luchtkanaal) installaties kunt uitvoeren, waar dan ook!

Kortom: bent u op zoek naar een krachtige felsnaadsluitmachine die ook gemakkelijk op locatie gebruikt kan worden? Vraag dan nu via onderstaand formulier een gratis demonstratie aan en ontdek het gemak van een TRUMPF snoerloze felsnaadsluitmachine!

Sluit gemakkelijk Pittsburgh-felsnaden met de TruTool F300

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *