Wanneer u verschillende stukken staal met elkaar moet verbinden, doet – of deed – u dit waarschijnlijk middels schroeven, popnagels of puntlassen. Met de nieuwe snoerloze hechtpersmachine van TRUMPF, de TruTool TF350, kunt u deze bevestigingsmaterialen vervangen! De TruTool TF350 voegt het metaal namelijk met gemak samen, waardoor dit de eenvoudigste en goedkoopste manier is om metalen stukken met elkaar te verbinden.

trumpf, demonstratie trumpf aanvragen, knabbelschaar, felsnaadsluitmachine, hechtpersmachine, plaatschaar

We vertellen u graag in deze blog waarom de hechtpersmachine van TRUMPF dé machine is voor het verbinden van metaal, en welke upgrade de TruTool TF350 heeft gekregen! Benieuwd naar de andere machines van TRUMPF? Lees dan ook onze andere blogs!

Snoerloos
De TruTool TF350 is bij Lasaulec nu ook snoerloos te bestellen. Dit betekent geen gedoe meer met snoeren, het enige waar u voor moet zorgen is dat de accu opgeladen is! Met deze TRUMPF verbindingspers kunt u zowel ongelaagde als gelaagde werkstukken verbinden. U kunt de machine voor alle mogelijke materialen gebruiken, voor- of nabewerking is niet nodig. Het feit dat de machine snoerloos is betekent ook dat het een handzame machine is waarmee u snel en gemakkelijk op locatie bijvoorbeeld aansluitflenzen kunt verbinden.

Accu
Er zijn verschillende accu’s bij de machine te verkrijgen, u kunt dus voor de machine en accu kiezen die het beste bij uw werkzaamheden past. De 2Ah- en 4Ah 18V accu’s hebben slechts 10 tot 30 minuten nodig om tot 80% op te laden, wat dus betekent dat u snel door kunt werken – mocht de accu een keer onverhoopt leeg zijn. De accu’s hebben een 20% langere looptijd per acculading, omdat er gebruik wordt gemaakt van de power-head-technologie. Deze technologie is speciaal ontworpen voor accu’s met een lage spanning en zorgt dus voor een maximaal 20% langere looptijd per acculading. Ook zit er een microprocessor in de TruTool TF350, welke de accu’s analyseert en controleert voor een optimaal laad- en ontladingsproces. Het resultaat: u kunt hoge prestaties leveren door de lange levensduur van de accu.

Slitting shear TRUMPF, sleufschaar, Lasaulec, luchtkanaal verbinden, kozijnprofielen, felsnaadsluitmachine, metaal scheiden, metaal verbinden, hechtpersmachine

Verbinden met gemak
Met de TRUMPF hechtpersmachine kunt u snel werken: er worden namelijk twee verbindingen per seconde gemaakt. Bij koud omvormen wordt het verbindende element uit het werkmateriaal gesneden en gevormd. Hierbij wordt de bovenplaat stevig en goedgevormd verbonden met de onder-plaat. Op die manier ontstaat er een sterke, corrosiebestendige constructie! Met de TruTool TF350 kunt u dan ook gemakkelijk op locatie metaal met diktes van 0,8 mm tot maximaal 4 mm verbinden.

Verbinden van kanalen
De TruTool TF350 kan maximaal drie stukken metaal met elkaar verbinden, zelfs met verschillende plaatdikten. Voorbeelden zijn gecoat blik, constructiestaal, RVS, aluminium of met tussenlagen zoals lijm en kunststof matten.

Verbinden van aansluitflenzen
Voor het verbinden van aansluitflenzen met ventilatie- en verwarmingskanalen

Pluspunten

> Sterk

De verbinding is erg sterk

> Zonder verbindingselementen

Geen gebruik van schroeven of nieten. Dat bespaart kosten en vereenvoudigt de handling

> Perfecte oppervlakken in één stap

De verbindingskwaliteit is niet afhankelijk van het al dan niet gecoat zijn van een oppervlak.

In onderstaande video kunt u zien hoe gemakkelijk de TRUMPF hechtpersmachine z’n werk doet. Let wel: niet alle producten in de video zijn snoerloos, maar zo krijgt u wel een indruk wat de snoerloze hechtpersmachine allemaal kan!

Met de TruTool TF350 kunt u dus gemakkelijk metalen platen met elkaar verbinden. Daarbij verbindt de TruTool TF 350 materiaaldiktes van 0,8 mm tot max. 4 mm. Zodoende ontstaat een duurzame verbinding in één persgang, zonder extra verbindingselementen.

Kortom: bent u op zoek naar een krachtige hechtpersmachine die ook gemakkelijk op locatie gebruikt kan worden? Vraag dan nu via onderstaand formulier een gratis demonstratie aan en ontdek het gemak van een TRUMPF snoerloze hechtpersmachine!

Snel en goedkoop verbinden met de snoerloze hechtpersmachine van TRUMPF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *