Hard tegen vuil, zacht voor milieu, mens en dier

Waar gewerkt wordt, wordt vuil gemaakt. En waar vuil wordt gemaakt… dient ook te worden schoongemaakt. – Een niet zo populair karweitje voor menig werkplaats. Het liefste ziet men deze werkzaamheden aan het einde van de dag dan ook zo snel en effectief mogelijk gebeuren. Want dat hardnekkige vuil zoals vet, olie, modder, schimmel en ook sporen en lijmresten, moet de volgende werkdag verdwenen zijn. Maar denk je naast een schone werkplaats, ook wel eens aan een schoon milieu? Nee? Dan helpen wij als technische groothandel u graag middels de ecologische schoonmaakmiddelen van het merk Mekaniq!

Twee vliegen in één klapecologische schoonmaakmiddelen

Lasaulec gaat voor een zo milieuvriendelijk mogelijk assortiment. Want hoe fijn is het om naast de schoonmaakwerkzaamheden in de werkplaats zelf, ook met een schoon product te werken? Daarom zijn we naast kennisspecialist, groothandel, webshop en aanbieder van service, onderhoud en keuringen met trots ook MVO Partner. MVO betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een initiatief van MVO Nederland. Deze organisatie helpt Lasaulec en vele andere bedrijven om verantwoording te dragen voor maatschappelijke problemen zoals klimaatverandering en luchtvervuiling. Daarom hebben we het merk Mekaniq onder onze ijzeren vleugels genomen: een A-merk dat industriële reinigingsmiddelen met ecologische en veilige producten levert. De ecologische schoonmaakmiddelen van Mekaniq zijn populair in de markten Cleaning, Techniek, Industrie, Automotive en Bouw.

Hoe fijn is het om naast de schoonmaakwerkzaamheden in de werkplaats zelf, ook met een schoon product te werken?

Mekaniq: duurzame reiniging en onderhoud voor professionals

Alle producten van Mekaniq blinken uit in efficiency en duurzaamheid:

  • biologisch afbreekbaar
  • ecologisch
  • veilig
  • kwalitatief
  • effectief

Overtuigd?

Wil jij ook bewuster omgaan met de keuze van schoonmaakmiddelen of indirect je steentje bijdragen aan milieu, mens en dier? Bekijk dan hier onze ecologische schoonmaakmiddelen van Mekaniq!

Ecologische schoonmaakmiddelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *